16 Eylül 2019 Pazartesi

Susam Kavurma Makinelerinin Avantajları

Susam Sergisi Nedir?

Saatte 100 kg susamı kavurma kapasitesine sahip olan susam kavurma makinesi ile susamı kullanıma hazır hale getirebilirsiniz. Basit ve hızlı çalışan bu makineleri https://www.demirbasmakina.com/ firması ile sipariş verebilirsiniz. Beyaz renkte ve çiğ bir tadı olan susamın kavrularak hem lezzetli olması hem de renginin değişmesi sağlanır. Özellikle simit ve ekmek gibi hamur işlerinin yapımında sıkça kullanılan susam kuru pasta yapımında, tahin yapımında, tahin helvası, kozmetik ürünlerinin yapımında ya da sabun üretiminde kullanılır. Oldukça sağlıklı bir besin kaynağı olan susamın sofralarda kullanıma hazır hale gelinceye kadarki aşamalarında büyük kolaylık sağlayan bu makineler ile kısa sürede istediğiniz verimi alabilirsiniz.

Susamın Geçtiği Aşamalar Nelerdir?

Yüksek ısıya dayanıklı iç hacme sahip olup 160 derecelik ısıda susamların kavrulmasını sağlayan susam kavurma makinesi hakkında demirbasmakina.com firmasından bilgi alabilirsiniz. Yüksek ısıda kavrulan susamların soğutulması için geniş tezgahlar üzerine susamlar serilir ve hava ile temas ederek soğuması sağlanır. Eskiden elde üretilen susamlar modern makineler yardımı ile çok daha kısa sürede kullanılabilir hale gelmektedir. Susamın ağaçtan toplanım yemeklerde kullanıma hazır hale getirilmesi farklı aşamalardan oluşur. Hijyenik bir şekilde yapılması için öncelikle susamların arasındaki taş ya da yapraklar ayıklanır. Yıkanıp tuzlandıktan sonra kabuklarının kolayca soyulabilmesi için kurutulur. Pratik kullanıma sahip olan makineler yardımı ile kavrulan susamlar tüketime hazır hale gelir.

Demirbasmakina.com

Hiç yorum yok:

Yorum Gönder